ANUNT PUBLIC – U.A.T. Comuna Frumusita

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Frumușița, titular al proiectului „Modernizarea rețelei de drumuri de interes local în comuna Frumușița, județul Galați”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizarea rețelei de drumuri de interes local în comuna Frumușița, județul Galați”, propus a fi amplasat în comuna Frumușița, județul Galați. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmgl.anpm.ro la secțiunea: Reglementări – Acordul de mediu – Proiect decizie etapă de încadrare.

Observațiile publicului la proiectul deciziei de încadrare se primesc la A.P.M. Galați pe e-mail office@apmgl.anpm.ro sau pe fax 0236471009, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Fișier
pdf ANUNT
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
G-FPB4T0HX0T